domingo, 15 de enero de 2012

CABALGATA DE REYES





Como recordaréis Rondalla Samaruc, el pasado día 5 de Enero, participamos junto a nuestros amigos de la Xicalla en la Cabalgata de S.S. Majestades los Reyes Magos de Oriente en Catarroja. Aquí tenéis una pequeña muestra de distintos momentos de la misma, esperamos que os guste. Un saludo

SAMARUC DINAR DE NADAL

Com ja anunciavem la darrera setmana, este cap de setmana ens juntavem tots els membres de Rondalla Samaruc amb les nostres families al dinar de Nadal. Hem anat a Vall de Almonacid i hem gaudit d'un bon oratge per a les dates que ens trovem i desafinarem un poquet en derredor d'un bon esmorzar d'embotits ibérics regats per ví de la D.O. Utiel-Requena i per a després paladejar una bona paella i un arròs a banda, segons el gust de cadascú. 

Ha segut un cap de setmana diferent i sempre gaudint de la nostra música tradicional, açí teniu les fotos d'enguany.


miércoles, 11 de enero de 2012

DINAR DE NADAL


Rondalla Samaruc de València es juntem el proper cap de setmana per a celebrar el dinar de Nadal, hem volgut estar tots junts, antics i nous membres, amb les nostres families, per aixó ho farem fora de les dates nadalenques. Com es habitual els darrers anys viajarem a la Vall de Almonacid, bonica localitat de la Serra d'Espadá al Alt Palancia, poble que ens ha brindat la seua hospitalitat i on hem tret peces que estaven quasi perdudes i que huí formen part del nostre repertori. Després de dinar i si la autoritat competent ens permet, traurem els instruments i desafinarem un poquet, sempre a la bona ombra d'un bon afinaor (Cardhú) que rima amb el nostre nom. BON NADAL.

viernes, 6 de enero de 2012

¡FELIZ AÑO 2012! Primera actuación del año

Hola, amigos. Os deseo en estos tiempos duros que corren un feliz año nuevo en donde la adversidad sea mitigada por el cariño y la música de la Rondalla Samaruc. El día 5 de enero del presente año ya hemos tenido nuestra primera actuación del año, en la Cabalgata de Reyes Magos de la población de Catarroja, con una selección de villancicos valencianos, en la que nos acompañaron la agrupación de baile autoctona La Xicalla y unos amigos con sus guitarras (Richi y Rafa). Gracias a todos por vuestra amistad y lo dicho ¡FELIZ AÑO 2012!