miércoles, 21 de marzo de 2012

BUREO CATARROJA


Como os anunciamos, hemos conseguido imágenes del Bureo del pasado mes de Septiembre en Catarroja con nuestros amigos de La Xicalla, cedidas por Antonio Atienza que nos acompañó ese día participando en el baile. Os adelantamos el Bolero de Carlet, tema que tocamos a petición popular lanzandonos a la piscina pues hacía unos cuantos años que no lo interpretabamos ya que ultimamente son pocos los grupos que lo llevan en el repertorio; a pesar de todo, creemos que el resultado no fue  malo y esperamos que os guste.

martes, 20 de marzo de 2012

SAMARUC EN LA PLAZA DE JESUS


Como de costumbre os adelantamos un vídeo del Bureo del pasado día 16 en la Plaza de Jesús. Proximamente     subiremos alguno del de éste verano en Catarroja del que ya disponemos de imágenes por gentileza de Antonio Atienza presente en el mismo, y como no también del de el día 11 en la falla Poeta Alberola

domingo, 18 de marzo de 2012

BUREO L'ESPAI PÚBLIC DE LA FALLA PLAÇA DE JESÚS


Després de unes horetes de gaudir de les nostres Falles, la redacció de Samaruc es fiquem al treball de nou. El amic Guillermo Céspedes de la Falla Pius XI - Fontanars de València, ens ha deixat les seues fotografies del bureo del día 16 l'Espai públic de la Falla Plaça de Jesús. Una vegada més, donar les gràcies a tots els amics que ens acompanyaren al ball i que varen fer que el acte lluïra més si cap. Esperem no oblidar a ningú, vingueren del Grup Les Folies de Carcaixent, La Carraspera de València, Del Grup de Paterna, Grup de Danses de Quiqueries, Grup de Danses El Forcat i com no El Grup de Danses de la Falla Plaça de Jesús, com organitzador. A tots vosaltres que ens acompanyareu.


 MOLTES GRÀCIES A TOTS.







martes, 13 de marzo de 2012

ACTUACIÓ A LA FALLA POETA ALBEROLA - TOTANA (II)

Com allò que s'ha promés és deute, así teniu les fotografíes amb els amics de ball que ens acompanyaren a la actuació del diumenge i les Falleres Majors i Presidents de la Falla:





lunes, 12 de marzo de 2012

ACTUACIÓ A LA FALLA POETA ALBEROLA - TOTANA



Bó amics, com fem quasi sempre, así teniu una xicoteta mostra de fotografies de la actuació de ahir de vesprada a la Falla Poeta Alberola - Totana. En la de dalt fent la prova de só i a continuació diversos moments de la actuació mateixa.




En aquesta ocasió farem una excepció i vos mostrarem dos entregues de fotos, perque les que han aplegat a la redacció de Samaruc, tan sols ens mostra a nosaltres " els tocaors", però, també, contarem amb la inestimable ajuda de amics del Facebookballaors que ens deleitaren ballan les peçes que tocavem i feren que el acte fora mes lluent. Donar les gràcies a ells, als amics que ens acompanyaren de " palmeros " i com no  a les FALLERES MAJORS I PRESIDENTS de la Falla Poeta Alberola - Totana, que varen presidir el acte i a tots els fallers en general. 

GRACIES


domingo, 11 de marzo de 2012





Com es habitual Samaruc hem co.laborat amb la Falla Puis XI - Fontanars de València en la seua V Edició de la PARADA MORA I CRISTIANA " ELS ALFORINS ". Una vegada mès en èxit de organització i de públic, enguany a banda de les 14 Escuadres, hem tingut un boato moro, obrint pas a les Fallleres Majors así com un cavall i dos dromedaris. La nostra felicitació als organitzadors i esperant a la VI edició. 


FELICITACIONS PIOCSEROS

sábado, 3 de marzo de 2012

BUREO A LA FALLA POETA ALBEROLA-TOTANA




  • El proper diumenge dia 11 de març de 2.012 a les 18'00 hores al Casal de la Falla Poeta Alberola - Totana, situat al carrer de Nicolás Estebanez de la nostra ciutat, la Rondalla Samaruc farem el nostre primer Sarao a les Falles 2012. En el repertori hem tret cançons de la Nostra Comunitat Alacant, Castelló i Valéncia, intentarem fer un espectacul on puga gaudir tot tipus de gent des-de majors als xiquets i que pugau ballar tot el món. Vos convidem a acompanyar-nos com preludi a les properes feste Josefines i esperem disfruteu amb nosaltres de la nostra cultura i tradicions. VISCA LES FALLES.

    PD.- VOS RECORDEM QUE EL QUI NO TINGA EL CD SAMRUC CANTA. TOCA I BALLA PODRÀ ADQUIRIR- HO EN EL MATEIX ACTE. APROFITEU QUE QUEDEN POQUETS.

viernes, 2 de marzo de 2012

BUREO L'ESPAI PUBLIC DE LA FALLA PLAÇA DE JESUS




  • Divendres 16 de març, primer dia de “Espai Públic” al carrer.La Rondalla Samaruc farà us del espai de la bonica plaça de Jesús del barri que nos va vorer naixer i on farem un bureo per a diversió de tots. Al voltant de les 18:30 interpretarem una mostra de Música, Balls i Cançons tradicionals de Alacant, Castelló i València. Tot aquell que vullga podrà acompanyar-nos, ja siga vestit amb indumentària tradicional o de particular. Vos esperem per a compartir en el “Espai Públic” uns instants de rialles, música, balls i tradicions.

    Que la festa no pare!

    Falla Plaça de Jesús
    Valencia, Spain

L'ESPAI PÚBLIC
Plaça de JesúsValencia (Valencia, Spain)


jueves, 1 de marzo de 2012

LLEGA MARZO Y CON EL LA MOVIDA



Bueno, amigos, comienza Marzo y con él las Fallas, hoy, día 1 de Marzo primera Mascletà de la serie y se mueven un poco las actividades. Ya sabéis que desde que comenzó, somos varios los miembros de Samaruc que, participamos en la entrada de Moros y Cristianos Els Alforins. Como no puede ser de otra manera este año volvemos a participar en su V Edición y según me dice un "pajarito" por el bando Cristiano algo hay de Templarios y en los "turutas", Rafa, el nuevo fichaje de la Rondalla, os iremos informando a través del blogg y creando los eventos en nuestra página de Facebook.
Por lo que se refiere a lo nuestro, a la música, parece que ya hay confirmado dos saraos en dos Fallas amigas y otro por confirmar, en la plaza del Ayuntamiento, como el año pasado, en nuestras colaboraciones con la Federación de Folklore de la Comunitat Valenciana y Junta Central Fallera de Valencia, estad atentos y en cuanto sepamos horarios y lugares, iremos creando los eventos en Facebook. Recordad que pasamos lista y os ponemos falta a los que no estéis. Un saludo y os esperamos a todos sin escusas, a bailar o a aplaudir, pero a todos.