sábado, 11 de agosto de 2012

AGRAÏMENTS AL POBLE DE VILLAR DEL ARZOBISPO




Rondalla Samaruc al pregó de Villar del Arzobispo 2012



Encara que siga pecar d'immodèstia, nou èxit a Villar del Arzobispo, varem tindre de tot, pluja amb fang, molt de calor, però el mès important, el calor humà del villarencs que pese a la crisi estàn disposats a gaudir de les seues festes de 2012. Enhorabona Villar del Arzobispo i moltes gràcies per la vostra acollida. L'any vinent es possible que, tembè, estarem al PREGÓ 2013, anirem comptant cosetes.

GRÀCIES DE TOT COR



miércoles, 8 de agosto de 2012

SAMARUC A VILLAR DEL ARZOBISPO


Per segon any consecutiu Rondalla Samaruc, tornem a participar al pregó de festes de la bonica localitat de Villar del Arzobispo, a la comarca dels Serrans, a la provincia de València.
El acte serà el proper divendres 10 d'Agost a les 19:00 hores per els carrers del poble. 
Des-de esta pàgina volem donar les gràcies a la Quinta del 70 que va confiar-nos el any passat el acte i, com no, a la del 71 que, enguany, es la organitzadora i tornen a comptar amb nosaltres.
Aixina es que en nom de ells, dels villarencs i el nostre propi quedeu tots convidats al PREGÓ DE FESTES DE VILLAR DEL ARZOBISPO. 


Us esperem.

martes, 7 de agosto de 2012

RONDALLA SAMARUC TORNA A COL.LABORAR AMB VALL DE ALMONACID II

Com venim fent cada vegada que actuem, així teniu una mostra fotogràfica de la nostra col.laboració amb la posada a escena del " BAILE SUELTO " a Vall de Almonacid, on estrenarem amb ball, la Masurca del poble i comptant per fer el cant de la nostra horta amb la nostra Loleta,  i un bon amic del Puig, " Toni ", que a la vegada va fer d'improvisat versaor pel acte. Des-de este Blogg, volem donar les gràcies a tot el poble de Vall (veïns i forasters) i als nostres amics del Grup de Danses La Xicalla de Catarroja que ens acompanyaren com a públic i es varen atrevir i tot, sense assajar primer, a ballar el "bis" del Baile Suelto.
Es un plaer per nosaltres contar amb un públic tant entregat.

Lola interpretant en la seua salsa

Els germans Furió retrobant-se amb els seus arraïls 

Estrena dels germans Blasco que també venen de Vall 

Ballant la Masurca de Vall de Almonacid

La foto pel record


 GRÁCIES DE TOT COR