lunes, 15 de septiembre de 2014

SARAO A MONTROI DE RONDALLA SAMARUC




Com ja vos comentàvem, el proper día 21 de setembre, a les 11:00 h., a la plaça Espanya de Montroi, tindrà lloc, dins del programa "RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA", el primer sarau a Montroi, organitzat per balladors de Montroi, a càrrec de la nostra RONDALLA SAMARUC i amb la col.laboració de l'Ajuntament de Montroi.

Els nostres amics de Montroi ens comuniquen que a les 14:00 hores, hi haurà dinar al carrer La Pau (paella, beguda i dolços). A més, a més, a les 16:30, tindrà lloc una visita guiada al Museu Valencià de la Mel MUVAMEL.

Pd.- Si voleu participar de tots els actes organitzats per balladors de Montroi vos fiquem les dades on ens podem informar:

Per a qui vullga apuntarse al dinar:
Preu del tiquet: 6€, inclou: Dinar, visita guiada al Museu i visita a la exposició fotogràfica.

Per a comprar el tiquet, cal fer ingrés a un compte bancari que vos facilitarem cridant als telèfons: 667386459 - 610041067-652920788-618754040, o bé enviant missatge privat a la pàgina de facebook  de balladors de Montroi o a qualsevol dels números.

miércoles, 3 de septiembre de 2014

SAMARUC A LA TARDOR





Després d'un merescut descans d'este estiu, Samaruc, tornem amb les piles carregades per a un cap d'any que pareix presentar-se mogudet. Començarem, dissabte que ve 6 de setembre, tirant una mà als nostres amics de l'Agrupació Folklòrica de Moncada, en el seu Festival bianual, per a citar-nos el dia 21 amb els nostres amics de Montroi, en un Sarau que esperem siga del vostre grat. Seguirem el 28 de setembre, a Mislata, en la Parròquia de Sant Miquel de Soternes, per a despedir un gran amic, D. Jesús Cervera, perquè ho traslladen a altres llars. Sempre, sense oblidar-nos d'eixe nou treball que estem a l'espera de veure-li la "careta", el nostre nou CD : " AL TOC DE SAMARUC ", el qual vos anunciarem la seua pròxima presentació que desitgem que siga un èxit durant la pròxima tardor, com ja ho va ser " SAMARUC TOCA, CANTA I BALLA. També s'estan començant a tancar actuacions per als mesos d'Octubre i Desembre, però eixes ja vos direm,
més avant, les dates concretes. Recordeu que, com sempre, vos esperem a tots i sempre passem llista.


           Un abraç per tots i besets per a elles